Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2007 17:55 - Клуб " Нова Десница " подкрепя мажоритарно кандидатурата на Петя Ставрева - четвърта в листата на ГЕРБ
Автор: pss Категория: Политика   
Прочетен: 2154 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2007 17:56


                    

    П Р И З И В  ЗА    П О Д К Р Е П А

 

 На свое заседание Политическият съвет на Клуб “Нова Десница” взе решение да подкрепи кандидатурата на г-жа Петя Ставрева за депутат в Европейския парламент.

  Защо Петя? Ние искахме тези избори да са мажоритарни, да мотивираме хората да гласуват като истински европейци за личности, а не за анонимни лица, удобно и казионно подредени в партийните листи. Избрахме Ради Точев, наш приятел, който най-точно се вписва във визията на Клуба ни за налагане в политиката на млади, модерно мислещи и широкоскроени хора, които да се опитат да преодолеят тоталното недоверие на хората към политиците. За съжаление, неприятен инцидент попречи да се радваме на един стойностен човек, който убедено да защитава националните ни интереси в ЕП. Ние, обаче, знаем, че бъдещето е пред Ради, и ще го подкрепяме в политическите му начинания!   Имахме големи затруднения зад кого да застанем, разглеждайки внимателно личностите в десно-центристките листи. Търсехме хора с биография, но и с нова визия и хъс за работа. Не мислим, че е удачно в първата година на пълноправното ни европейско членство да изпращаме в Европарламента политици в заслужен отдих или “изгряващи звезди”, които някой лидер е решил да налага в партията си по “европейска писта”. Петя е млада, но е с политически опит, придобит в реални ситуации и изборни битки; доказан експерт в своята област; естествена и с чар; знае как да отстоява позиции и се нагърбва с тежката задача да формира младежка политика, насочена към активните млади хора. Тя има своя програма и собствени послания и не е част от масовките в другите листи. Има и други интересни и перспективни личности в някои листи, като например Мартин Димитров от СДС, но за съжаление собствените им партии са ги сложили на неизбираеми места, колкото да се ползват  от имената им, но не и да им дадат шанс да реализират идеите си и да станат новите лица вдясно. Затова подкрепяме Петя, защото е на избираемо място в листата на ГЕРБ, защото отстоява идеите си и ще бъде неанонимен политик и в България, и в Европа!

   Призоваваме всички граждани, които застават срещу олигархията, която подменя демокрацията, да гласуват на Европейските избори, за да има Европа в България и Европа в България!

 

       

                   




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pss
Категория: Политика
Прочетен: 482205
Постинги: 94
Коментари: 47
Гласове: 501
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031